Over Klaver Giant Solar Systems

Sterk gespecialiseerde, betrouwbare en oplossingsgerichte partner voor zonne-energiesystemen

Klaver Giant Solar Systems helpt organisaties en instellingen verduurzamen door het realiseren van zonne-energiesystemen. Als specialist in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van deze systemen, nemen wij het totale project uit handen. U wordt voorzien van deskundig en eerlijk advies en kan rekenen op onze hulp bij subsidievraagstukken.

Met onze kennis van de vele uiteenlopende beschikbare technieken, helpen wij u het maximale rendement te behalen. Wij verzorgen niet alleen de onderdelen op het dak, maar door onze brede expertise kunnen wij u een passende totaaloplossing inclusief aansluiting op het net aanbieden.

Onderdeel van Klaver Giant Groep

Klaver Giant Groep door de jaren heen

Klaver Giant Solar Systems is onderdeel van Klaver Giant Groep en opgericht in 2020. Maar de roots van het bedrijf starten bij Klaver Technisch Bedrijf B.V. wat in 1923 is opgericht. Het bedrijf heeft zich in bijna 100 jaar ontwikkeld van winkel aan huis tot acht gespecialiseerde bedrijven. Samen zijn wij de Klaver Giant Groep!

Greep uit de certificeringen van Klaver Giant Groep

De bevestiging van onze focus op duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving

 
Dekra VCA **
Dekra SCIOS
Dekra BRL 6000
Kwaliteitswaarborg bodembeheer SIKB
Hewlett Packard Enterprise solution provider - Gold Partner
kiwa gecertificeerd NCP borg

Maatschappelijk Verantwoord

Investeren in duurzaamheid

Al sinds 1923 is de Klaver Giant Groep een partij die binnen de regio West-Friesland een belangrijke maatschappelijke rol speelt. Dit doen wij met uiteenlopende zaken als werkgelegenheid, het ondersteunen van maatschappelijke projecten en het sponsoren van regionale (sport)verenigingen.

Klaver Giant Groep wil een betrouwbare en degelijke partner voor haar klanten en een solide en stabiele factor binnen haar directe leefgemeenschap zijn. Continue aandacht voor de lange termijnrelatie en kwalitatieve en duurzame producten en diensten zijn daarbij de uitgangspunten waar de Klaver Giant Groep haar opdrachtgevers mee van dienst wil zijn.